Om mig

Roligt att du har hittat till min sida. Ett av mina intressen är de skrivna orden. Orden är också en del av min vardag som lärare i svenska. Jag har alltid tyckt om att läsa och skriva, biblioteket var min fritidsgård när jag växte upp och ”I begynnelsen var Ordet”.

Allt det vackra intresserar mig:  bilder, blommor, musik och människor. Jag har vuxna barn och små barnbarn och jag har också haft ett litet hus på landet som jag skrivit och berättat om allt eftersom jag jobbat med det. Nu har jag sålt det och flyttat mitt äppelskåp till en annan stuga där den står hos den som blivit mitt hjärta kär.

Tanken på att ha ett ställe på landet är alltså inte lämnad utan jag funderar nu på hur jag ska gå vidare på den platsen tillsammans med den som intagit mitt hjärta. Det senaste året har inneburit stora positiva förändringar i mitt liv. Jag har gift mig, slutat jobba och flyttat till en annan större stad där vi fått en nystart med trevligt boende, nya vänner och ny kyrka. Det känns som en fantastisk livsresa, att mitt liv blivit helt förändrat och jag fått en ny framtid.

Nu lär jag mig att hitta i min nya stad och jag går på upptäcktsfärder med min kamera. Jag har fått barn och barnbarn närmare och det är en stor gåva.

3 kommentarer till Om mig

  1. Bertil skriver:

    Vilken fin blogg! Jätteroligt att se lite mera av hur du har det. Förresten, vad heter boken av Leon Uris, som du gav högt betyg på någon annan webb-plats?
    //Bertil

  2. Pingback: 2010 in review « Ann-Lis Engbom's Blog

  3. Guddottern skriver:

    Så vackert! Älskade du, jag är så glad för er skull. Vilket fantastiskt år 2015 kommer att bli! Och det är så fint att få se allt ske i ditt liv ur ett annat perspektiv. Wow, Gud har en enorm omsorg om dig!

Lämna en kommentar